18.04.2024

HAYIR SAHİPLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Türkiye Diyanet Vakfı Şiran Şubemizin organizesiyle;
1-310 Adet Un Çuvalı ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim edildi.
2- 482 adet 1000 TL değerinde Market kartlarımız öğrencilerimize, ihtiyaç sahibi komşularımıza ulaştırıldı.
3- Mehmet Beyaz Kuran Kursumuzda kalan Hafızlara verilen İftar ve Sahur programına hayır sahiplerimiz her gün destek verdi.
4-Hayır Sahiplerimiz Filistinli kardeşlerimize Zekat ve Fitreleriyle destek verdiler.
5-Sancaktepe Yunus Emre Camii Vakfının (YECVA) desteği ile Diyanet İşleri Başkanlığımızın Çocuk kitapları Yunus Emre Ortaokulu kütüphanesinde yerini aldı. LGS hazırlık kitapları ve fasikülleri belirli öğrencilerimize hediye edildi.
6-Deniz feneri derneği ve Sancaktepe Kızılay şubesinin  desteği ile 85 öğrencimiz giydirildi.
Bu hayır organizasyonunda yer alan Şiran İlçe Müftülüğü çalışanı ve Din gönüllüsü hocalarımıza,bizlere güvenen Şiran’lı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.