28.03.2024

4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencilerimizin Paylaşma Sevinci..

İlçe Müftülüğümüz bünyesinde eğitim-öğretime devam eden Hacı Mevlüt Meral 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri tarafından "Türkiye İçin İyilik Vakti" temalı etkinlik kapsamında ihtiyaç sahibi aileler için Ramazan Ayı gıda yardım kolisi hazırlandı. Öğrencilerin yardımlaşma ve dayanışma yönlerine katkı sağlamak amacıyla Ramazan Kolisi hazırlama etkinliği düzenleyen kurs öğreticilerimiz, her bir öğrencinin katkısı ile hazırlanan kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.
Kur'an Kursu Öğreticisi hocalarımızın rehberliğinde, hayırsever velilerimizin katkılarıyla hazırlanan gıda kolileri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Kelkit Şubesine teslim edildi. Kur'an Kursu Öğreticilerimize, velilerimize ve minik öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.
#türkiyei̇çini̇yilikvakti
#BeklenenSensin