09.04.2024

RAMAZAN AYI İFTAR YEMEĞİ PROGRAMLARIMIZ SONA ERDİ.

📌ELVEDA YA ŞEHR-İ RAMAZAN..
🟥RAMAZAN AYI İFTAR YEMEĞİ PROGRAMLARIMIZ SONA ERDİ.
İlçe Müftümüz Sn Sıtkı BEKTAŞ'ın öncülüğünde Kelkit İlçe Müftülüğü Personeli olarak Ramazan Ayı boyunca hayırsever Kelkitli vatandaşlarımızın katkılarıyla düzenlemiş olduğumuz "Ramazan İftar Yemeği" programlarımız, bayram tatilinde ülkelerine gidemeyen Afrikalı öğrencilere yönelik organize edilen programla sona erdi.
Programların icrası boyunca koordine ve gerekli görevlendirmelerle maddi manevi katılım sağlayarak ev sahipliği yapan İlçe Müftümüz Sn Sıtkı BEKTAŞ'a, yemek araç gereç temini ve hazırlamalarda emeği geçen maddi manevi destek sağlayan Müftülük Personelimize, maddi manevi destekte bulunan Din Görevlisi Hocalarımıza, kız öğrencilere yönelik yapılan programların koordinesinde emeği geçen Kuran Kursu Öğreticilerimize, erkek öğrenciler, gençler ve ihtiyaç sahiplilere yönelik programların organizesinde büyük emek sarfeden Müftülük Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Görevlisi Hocamız Yakup ARSLAN'a, İlçe Müftülüğü basın ve medya koordinatörümüz Halil GÜLER'e, maddi ve manevi yardımlarda bulunan, desteklerini esirgemeyen, sofrasını paylaşan hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz.. Hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Allah kabul eylesin..
#DiyanetİşleriBaşkanlığı
#türkiyediyanetvakfı