08.04.2024

Kelkit İlçe Müftülüğü ‘Arife Çiçekleri’ni-Yetimleri yalnız bırakmadı..

🇹🇷Kelkit İlçe Müftülüğü ‘Arife Çiçekleri’ni-Yetimleri yalnız bırakmadı..
📌Danimarka Türk Diyanet Vakfı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde hayırseverlerin desteği ile Kelkit'te yetim çocuklara gıda ve giysiden oluşan hediye çeki armağan edildi.
Danimarka Türk Diyanet Vakfı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde “Arife Çiçekleri” adlı proje başlatıldı.
Proje kapsamında İl Müftülükleri, İlçe Müftülükleri ve TDV şubeleri iş birliğinde bayram öncesi yetimler sevindirildi.
Danimarka Türk Diyanet Vakfı, Danimarka’daki Müslümanların zekat, fitre, fidye ve sadakalarını Türkiye’deki ihtiyaç sahipleri ile yetimlere gönderdi.
Yurt dışından yapılan yardımlarla temin edilen 40 adet hediye çeki, TDV Kelkit Şubesi tarafından  yetim çocuklara  dağıtıldı.
İlçe Müftümüz Sn Sıtkı BEKTAŞ “İlçe Müftülüğü olarak bizler de TDV Kelkit Şubesi'nin işbirliğiyle hazırlamış olduğumuz bu hediye çeklerini bayram öncesi vererek çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüme ortak olmak istedik. Rabbim rızasına nail olanlardan eylesin. Bu vesileyle bizlere katkı sunan başta Danimarka Diyanet Vakfı Şubesi olmak üzere hayır sahiplerine teşekkür ediyorum.” dedi.
#kelkitmüftülügü
#ramazan #arifeçiçekleri #tdv