01.08.2018

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN’den Anlamlı Bağış

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı İşbirliği ile gerçekleştirilen “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasına kurban bağışında bulunarak destek oldu.

Çimen yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı İşbirliği ile yurt içi ve yurt dışında yardıma muhtaç insanlara el uzatılmasına yardımcı olmak amacıyla başlatılan bu kampanyanın amacına ulaşmasını temenni ediyorum. Diyanet'e huzur içinde bağışımı yaptım. Bağışlarımızın nereye harcanacağını, kurbanlarımızın dini kurallara uygun kesileceğini biliyoruz. Bu yüzden ben de kurbanımı, destek amacıyla ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş”  kampanyasına bağışladım” dedi.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN, tarafından kampanya bağış makbuzu Gümüşhane Belediye Başkanı Sayın Ercan ÇİMEN’e takdim edildi. Programda Gümüşhane İl Müftüsü Osman AYAS ve Erzincan İl Müftüsü Mehmet Emin ÇETİN, Türkiye Diyanet Vakfı Şube Hizmetleri Müdürü Yavuz KOCAMIŞ’da hazır bulundu.