01.08.2018

Gümüşhane Valisi Sayın Okay MEMİŞ Kurbanını Türkiye Diyanet Vakfına Bağışladı

Gümüşhane Valisi Sayın Okay Memiş, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından ‘Kurbanını Bağışla, Kardeşinle Yakınlaş’ sloganıyla başlatılan vekâletle kurban kesim kampanyasına destek vererek kurban bağışında bulundu.

Türkiye Diyanet Vakfı, yurt içinde ve yurt dışında çeşitli bölgesinde emanet edilen kurbanları keserek, yardıma muhtaç insanlara el uzattığını belirten Sayın Valimiz, " vatandaşlarımızın da Türkiye Diyanet Vakfının gerçekleştirmiş olduğu bu kampanyaya gerekli desteği vereceklerine inanıyorum ve kampanyanızın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşleyen, tarafından kampanya bağış makbuzu Sayın Valimiz Okay Memiş’e takdim edildi. Programda Gümüşhane Müftüsü Osman Ayas ve Erzincan Müftüsü Mehmet Emin Çetin’de hazır bulundu.

12 Temmuz 2018 tarihinde başlayan Türkiye Diyanet Vakfı Vekâletle Kurban kampanyası 20 Ağustos 2018 tarihine kadar devam edecek.