19.03.2024

Öğrenciler, Şiiri En Güzel Okuyan Olmak İçin Yarıştı

Öğrenciler, şiiri en güzel okuyan olmak için yarıştı

"12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü" ile "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında ortaokul öğrencileri arasında ezbere şiir okuma yarışması düzenlendi. İl Müftülüğü Toplantı Salonunda düzenlenen yarışmada öğrenciler Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un kaleme aldığı ve Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenen şiirlerden birini seçerek sahnede ezberden duygulu ve etkili bir şekilde okuyabilmek için yarıştılar. İl Müftüsü Gün, yarışmaya katılan tüm öğrencilere, ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür etti. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere İl Müftüsü Hüseyin Gün tarafından ödülleri takdim edildi. İl Müftüsü Gün, öğrencileri tebrik ederken başarılarının da devamını diledi.