29.01.2024

2024 Yılının ilk nikahı Müzeyyen ve Berke Kaan çiftimize kıyıldı

İlçe Müftülüğümüze resmi nikah işlemleri için başvuran çiftçimizin nikahları ilçe müftüsü İsa AKBAŞ tarafından kıyıldı. Belediye sosyal tesislerinde icra edilen Dini usullere uygun düğün merasiminin ardından nikah imza töreni yapıldı.

İlçe müftüsü AKBAŞ, nikah sonrası bazı hususlara dikkat çekmek arzusuyla evliliğin Allah ve Rasülünün emri olması münasebetiyle bir ibadet olduğunu ve evli kişinin ibadetinin bekarlara İran'la daha fazla sevapla karşılık gördüğünü ifade etti. Ayrıca toplumda boşanma oranlarının artmasi hakikati de göz önüne alınınca kötü sonuçlar doğurmaması adına söylenen sözlere dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti.

Yeni evli çiftlere tebriklerini ileten Müftü AKBAŞ'ın yaptığı dua ve hediye takdimi sonrası program sona erdi.

Evlenen kardeşlerimize iki cihan saadeti diliyor, saygı, sevgi ve hoşgörüyle dolu mutlu bir evlilik yaşamalarını yüce Allah'tan temenni ediyoruz.