19.01.2024

4-6 Yaş ve 7-10 Yaş Kur'an Kursları Ara Tatile Girdi

İlçemiz merkez ve Özkürtün beldemizde okuyan 4-6 yaş talebelerimizle, Kürtün merkez camii altında her gün 15: 00 -17:00 arası Kur'an derslerine katılan kırk beş kadar talebemiz ara dönem tatiline girdiler.

Çocuklarımız cami ve mustemilatında İslam dininin temel kaynağı Kur'an-ı Kerim başta olmak üzere, İslam ahlakı ve ahkamına dair birçok bilgiyi öğrendiler.

633 sayılı kanun çerçevesinde "İslam Dininin inançları, ibadet ve ahlak esasları ile ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmek" görevini en iyi şekilde yerine getirmek üzere yaptığımız eğitim çalışmaları gelecek nesillerin daha ahlaklı ve bilinçli olmasını sağlayacak, gençlerimizi daha vicdanlı ve merhametli yapacaktır.

Kur'an'a ve Kur'an Kurslarına sahip çıkmak adına başta evlatlarını gönderen ve maddi manevi destek sunan halkımıza dua ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.