28.12.2023

Gençlik buluşmaları devam ediyor. Mus'ab yürekli gençleri bekliyoruz

Her salı yatsı namazı sonrası yaptığımız gençlik buluşmaları devam ediyor. Bu hafta ilçe Müftümüz İsa AKBAŞ'ın katıldığı buluşmada gençlere yapılan temel dini bilgiler sınavının sonuçları bildirildi. Ayrıca İlçe Müftümüz yaptığı sohbette iyilik ve kötülük üzerine Hz. Peygamberin öğretisinden bahsederek gençlerin hayatlarında iyi-kötü yorumunu peygamberi bir metotla netleştirebilecekleri bir yön çizdi.

Sohbetin ardından gençlerin yılbaşı kutlama ve yılbaşına özel hediyeleşmelerle ilgili sorularına cevap veren AKBAŞ, " kim bir kavme benzerse onlardandır. Kişi sevdigiyle beraber haşrolur. Siz müslümanlara benzemeye çalışın ve idolünüz Allah Rasûlü olsun. Onu çok sevin ki cennette o'nunla beraber olasınız. Kâfir adetlerini yâd etmeyin, kutlamayın. Çevrenizi de bu hususta uyarmaya çalışın." diyerek sohbetini tamamladı.