07.03.2024

KONFERANS

2024 yılı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle İlçe Müftülüğümüzce İlçemiz İrfan Can Köse Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda 7 Mart 2024 Perşembe günü saat 14:00'da İlçe Müftümüz Metin METE tarafından üniversite öğrencilerine yönelik "Savaş, Göç ve Kadın"  temalı  konferans düzenlendi.

Öğrenciler tarafından yoğun katılımın olduğu program, İlçemiz Dedepaşa Camii İmam-Hatibi Musa TURAN'ın Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından İlçe Müftümüz tarafından yapılan sunum ile devam etti.

Programın hazırlanmasında desteklerini esirgemeyen İlçe Kaykamımız Sayın Hakan ÖZNAY ve MYO Müdürü Prof. Dr. Duygu ÖZDEŞ başta olmak üzere Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Eda TUTAK, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Eyüp GERGİN Hocalarımıza, Müftülük personelimize ve katılımlarıyla bizleri onurlandıran değerli öğrencilerimize İlçe Müftülüğümüz adına teşekkür eder, dünyamızın bir gül bahçesinden geçer gibi yaşayacağımız; güzellik, sevgi ve huzur dolu bir ortam olmasını Yüce Allah'tan dileriz.