25.05.2018

4-6 Yaş Kur’an Kursumuzda Karne Heyecanı

2017-2018 eğitim-öğretim yılında Müftülük sitemizin hemen yanında hizmete açılan Müftülük Sitesi 4-6 Yaş Kur’an Kursumuzda okuyan yaklaşık 50 minik öğrencimiz bugün karne heyecanını yaşadılar. Eğitim öğretim döneminin sona ermesi nedeniyle minik öğrencilerimiz için Müftülüğümüzce karne töreni düzenlendi.

Törene İl Müftümüz Osman AYAS, İl Müftü Yardımcımız Hüseyin HACIFETTAHOĞLU, öğrenci velileri ve yakınları katıldı.

Karnelerini İl Müftümüz Osman AYAS ve İl Müftü Yardımcımız Hüseyin HACIFETTAHOĞLU’nun elinden alan öğrencilerin mutlulukları yüzünden okunuyordu.

İl Müftümüz Osman AYAS, öğrencileri teker teker tebrik etti, iyi tatiller diledi. Öğrenci velilerine de kursumuzu tercih etmelerinden dolayı teşekkür ederek öğreticilerimizi de başarılarından dolayı kutladı.

Öğrencilerimizin yetişmesinde emek sarf eden Kur’an Kursu Öğreticilerimizi tebrik eder,  öğrencilerimize hayatları boyunca muvaffakiyetler dileriz.