17.05.2018

Müftülüğümüzden Aile Haftası Programı

2018 yılı Aile Haftası münasebetiyle toplumun temeli olan ailede sadakatin bir değer olarak varlığına dikkat çekmek, ahlaki değerlerin hayatımızdaki önemini gündeme taşımak amacıyla, 10.05.2018 Perşembe günü saat 13.30’da Müftülüğümüze bağlı Ahmet Ziyauddin Kur’an Kursunda  “Adalet ve İhsan Bağlamında Aile” temalı program gerçekleştirildi.

Programa Kur’an Kursu Öğreticilerimiz, kursiyerlerimiz ve kadın vatandaşlarımız katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Kur’an Kursu Öğreticisi Tuğba ÇEKLİK’in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Ahmet Ziyauddin Kur’an Kursu Yöneticisi Zehra GÖNAN’ın açılış konuşmasını yaptığı programda öğretici ve öğrencilerimizin söylediği ilahiler dinleyenleri duygulandırdı. Akabinde Yunus Emre Kur’an Kursu Öğreticisi Emine TAŞDELEN ÇALIK ise “Adalet ve İhsan Bağlamında Aile” konulu sohbet gerçekleştirdi.

Katılımcıların beğenisini kazanan program, Lütfi Doğan Kur’an Kursu Öğreticisi Fatma DANIŞMAN KARPUZ’un yapmış olduğu duanın ardından katılımcılara yapılan ikram ile sona erdi.

Programın hazırlanmasında emeği geçen başta Kur’an Kursu Öğreticilerimize, öğrencilerimize ve tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.