19.03.2018

Kur’an Kurslarımızdan Şehitlerimize Dua

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 103. Yıl Dönümü münasebetiyle Müftülüğümüze bağlı tüm Kur’an Kurslarımızda, “Şehitleri Anma Programı” gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen programlara, Kur’an Kursu Öğreticileri ve kursiyerler katıldı.

Programlarda Kur’an Kursu Öğreticilerimiz tarafından kursiyerlere günün anlam ve önemine binaen “Çanakkale Zaferi, milli şuur, şehitlik, gazilik, mücadele ruhu, birlik ruhu” gibi konularda bilgilendirici konuşmalar gerçekleştirildi. Ardından Kur'an-ı Kerim okundu, öğretici ve kursiyerlerimiz tarafından önceden okunan hatimlerin duaları yapılarak şehitlerimizin ruhlarına hediye edildi.

Program sonunda ise öğreticilerimiz tarafından kursiyerlerimize çeşitli hediyeler verildi. Yine Kur’an Kurslarımızda hafta kapsamında değişik faaliyet ve programlar icra edildi.

Gümüşhane Müftülüğü olarak Kur’an Kursu öğreticilerimize, emeği geçenlere ve öğrencilere yapmış oldukları programlardan dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.