19.03.2018

Miniklerimizden Şehitlerimize Anlamlı Program

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 103. Yıl Dönümü münasebetiyle Müftülük sitemizin hemen yanında hizmete açılan Müftülük Sitesi 4-6 Yaş Kur’an Kursumuzda okuyan minik öğrenciler “Şehitleri Anma Programı” gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen programa, Kur’an Kursu Öğreticileri, öğrenci velileri ve minik kursiyerlerimiz katıldı.

Kur’an Kursu Öğreticileri Zeynep GENEL, Fatma BULUT, Gülcan TOSUN ve Hülya ÇELİK’in yönetiminde başta asker uğurlama olmak üzere birbirinden güzel etkinlikler gerçekleştirdiler.

Ardından Kur’an’a geçen minik öğrenciler Kur’an okudular. Öğrencilerin okuduğu ilahi ve kısa sureler beğeni topladı. Akabinde ise öğreticilerimiz tarafından Yasin ve Fetih suresi okunarak yapılan dua ile şehitlerimizin ruhlarına hediye edildi.

Gümüşhane Müftülüğü olarak Müftülük Sitesi Kur’an Kursu öğreticilerimize, emeği geçen velilerimize ve minik öğrencilerimize yapmış oldukları bu anlamlı programdan dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.