16.03.2018

Şehitlerimiz İçin Sabah Namazında, Huzurda Buluştuk

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 103. Yıl Dönümü münasebetiyle İlimiz Müftülüğü tarafından Kemaliye Camiinde 16/03/2018 Cuma günü sabah namazını müteakip Kemaliye Camii’nde şehitlerimize vefa için “Dua,  Zikir ve Tesbihat” programı gerçekleştirildi.

Söz konusu programa, İl Müftü Vekilimiz Hüseyin HACIFETTAHOĞLU, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, KYK Yurdunda kalan öğrenciler, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Öğrencileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Fetih Suresinin okunması ile başlayan programda şehitlerimiz için dua edildi. Ardından cemaatle birlikte sabah namazı kılındı. Akabinde ise İl Müftü Vekilimiz Hüseyin HACIFETTAHOĞLU’nun öncülüğünde, cemaatinde katılımıyla Kelime-i Tevhit, Tekbir, Tehlil ve Salât-ü Selam gibi tesbihatlar yapıldı. Hocamızın, “Bir Ayet, Bir Hadis ve Bir Yorum” başlığı altında “Şehitlik” kavramının önemine dair yapmış olduğu kısa sohbet ile program sona erdi.

Program sonunda cemaate çay ve simit ikramında bulunuldu.