15.03.2018

Şehitlerimizi Unutmadık

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 103. Yıl Dönümü münasebetiyle İlimiz Müftülüğü tarafından Kemaliye Camiinde 15/03/2018 Perşembe günü akşam namazını müteakip Kur’an-ı Kerim ve mevlit programı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen programa; Valimiz Sayın Okay MEMİŞ, İl Müftü Vekilimiz Hüseyin HACIFETTAHOĞLU, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Akşam namazının cemaatle kılınmasının akabinde başlayan programda, Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu, ilahiler söylendi.

İl Müftü Vekilimiz Hüseyin HACIFETTAHOĞLU’nun günün anlam ve önemine dair yapmış olduğu sohbetin ardından ise yapılan dua ile program sona erdi.