28.07.2016

İlçe Müftüsü Ebubekir TATLI Köy Ziyaretlerinde

Kürtün İlçe Müftüsü Ebubekir Tatlı 22.10.2015 Perşembe Günü Şendere Köyü Ütük Mahallesini ziyaret etti. Öğle Namazını Ütük Mahalle Camii'nde kılan İlçe Müftüsü Ebubekir Tatlı, namazdan sonra camiye gelen Şendere Köyü halkıyla bir süre sohbet etti. Tadilat halindeki Şendere Ütük Camii'nde incelemelerde bulunan Müftü Tatlı, tadilat hakkında Ütük Mahalle Camii İmam Hatibi Mehmet Esen ve Şendere Köyü Muhtarı Halit Koç'tan bilgi aldı.
27 Ekim 2015 Salı günü Ekinciler Köyü Camii'ni ziyaret eden İlçe Müftüsü Ebubekir Tatlı, iç kısmında tadilat planlanan camiinin tadilatı ile ilgili İmam Hatip Ebubekir Ayhan ve Ekinciler Köyü Muhtarı Ömer Erdoğan'dan bilgi aldı.
Kürtün İlçe Müftüsü Ebubekir Tatlı, köy camiilerini ziyaret kapsamında 03.11.2015 Salı günü Akçal Köyü Camii'ni ziyaret etti. İnşaat halinde olan Akçal Köyü Camii'nde incelemelerde bulunan İlçe Müftüsü Ebubekir Tatlı camiinin projesi hakkında İmam Hatip Eren Dursun ve köy halkından bilgi aldı.
İlçe Müftüsü Ebubekir Tatlı, 26.11.2015 Salı günü Kızılcatam Köyü Karalı Mahallesi'nde inşa edilmekte olan Karalı Mahalle Camii'nde incelemelerde bulundu.