10.07.2018

İl Müftü Yardımcımız’a Veda Programı Düzenlendi

Gümüşhane’de 2015 yılından beri İl Müftü Yardımcısı olarak görev yaparken geçtiğimiz hafta yayımlanan atama ve yer değiştirme sonucuna göre Trabzon İli, Şalpazarı İlçesine Müftü  olarak atanan  Hüseyin HACIFETTAHOĞLU için personellerimiz tarafından özel bir restoranda 10 Temmuz 2018 Salı günü 14.00’de veda programı düzenlendi.

Personelimiz tarafından organize edilen veda programına; İl Müftümüz Osman AYAS, Şiran İlçe Müftüsü Ali İŞBAKAN, Müftülüğümüz eski Şube Müdürleri, Vaizler, Şefler, daire personeli, Kur’an Kursu Öğreticisi, İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar katıldı.

Gerçekleştirilen veda programında konuşma yapan İl Müftümüz Osman AYAS şunları söyledi; Görev yaptığımız yerler bizim olmuyor, ama anılarımız dostlarımız bizim oluyor. İl Müftü Yardımcımız Hüseyin HACIFETTAHOĞLU’na yeni görev yerinde başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Şalpazarı İlçe Müftülüğüne atanan İl Müftü Yardımcısı Hüseyin HACIFETTAHOĞLU yapmış olduğu konuşmasında; Türkiye’nin birçok bölgesinde çalıştığını hatırlatarak, Gümüşhane’nin çok huzurlu bir kent olduğunu, insanı, havası, yaylaları ile güzel bir yer olduğunu, burada gayretli ve başarılı çalışmalarının olduğunu ifade etti. Her zaman personele yardımcı olduğunu, onları koruyup kolladığını, sorunlarına yönelik yapıcı yaklaşımlar sergilediğini dile getirdi. Her gelenin gideceğini, Gümüşhane’den ve sevdiklerinden ayrılmanın zor olacağını, önemli olan burada hoş bir sada bırakabilmek olduğunu ve bunu da başardığını söyleyen hocamız katılımcılardan helallik istedi.

Yapılan konuşmaların ardından İl Müftü Yardımcısı Hüseyin HACIFETTAHOĞLU’ya personeller tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Çektirilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.

13 Temmuz 2018 Cuma günü İl Müftü Yardımcısı Hüseyin HACIFETTAHOĞLU’nu Valimiz Sayın Okay MEMİŞ “Başarı Belgesi” ile ödüllendirdi.

İl Müftü Yardımcısı Hüseyin HACIFETTAHOĞLU’na yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.