13.04.2018

Minik Öğrencilerimizin Kandil Coşkusu

Müftülük sitemizin hemen yanında hizmete açılan Müftülük Sitesi 4-6 Yaş Kur’an Kursumuzda okuyan minik öğrenciler mirac kandili münasebetiyle Müftülüğmüzü ziyaret ettiler.

04-06 yaş grubu öğrencilerimiz gerçekleştirdikleri ziyarette ilk olarak İl Müftümüz Ercan AKSU’yu makamında ziyaret ederek kandilini kutlayıp almış oldukları çiçeği hocamıza takdim ettiler. İl Müftümüz Ercan AKSU ise yapılan sürpriz ziyaretten çok memnun kaldığını, ifade etti.. Hocamız çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti, miniklere ikramlarda bulundu.

Akabinde ise minik öğrencilerimiz İl Müftü Yardımcımız Hüseyin HACIFETTAHOĞLU’nu da makamında ziyaret ederek günün anlamına uygun olarak hocamıza çiçek takdim edip, kandilini tebrik ettiler. Hocamızda öğrencilerle yakından ilgilenerek onlarla şakalaşıp, miniklerimize ikramda bulundu.

Yine minik öğrencilerimiz, Müftülüğümüze bağlı diğer birimleri de ziyaret ederek personellere çiçek hediye edip, kandil mesajlarını dile getirdiler. Müftülük personeli ise miniklerin yapmış olduğu sürpriz karşısında çok mutlu olduklarını ve duygulandıklarını ifade ederek öğrenciler ile sohbet edip yakından ilgilendiler.