13.04.2018

Engellilere Yönelik Hizmetlerimiz Masaya Yatırıldı

Müftülüğümüzce dini rehberlik ve manevi destek hizmetleri kapsamında engellilere yönelik sunulan hizmetlerin yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi amacıyla 12/04/2018 Perşembe günü saat 15.00’da Müftümüz Ercan AKSU hocamızın başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.

Söz konusu toplantıya İl Müftü Yardımcısı Hüseyin HACIFETTAHOĞLU, Din Hizmetleri ve Eğitim Şefi Mehmet GÜZEL, Kur’an Kursu Öğreticimiz ve aynı zamanda Kadın Engelli Koordinatörü Semra ŞAHİN, Kur’an Kursu Öğreticisi Neşecan ÇAĞLAR, İmam-Hatipler Mustafa ÖZKAN, Tayfur DAL ve Müezzin Kayyım Nurettin ÇİMEN katıldı.

Söz konusu toplantıda Müftülüğümüzce engellilere yönelik sunulan din hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde sunulması için gerçekleştirilecek  hizmetlerin ve yapılacak faaliyetlerin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.