11.06.2017

HAFIZLIK BÖLGE YARIŞMASI GÜMÜŞHANE’DE YAPILDI

2017 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, görevlilere yönelik etkinlik çerçevesinde erkek din görevlileri arasında hafızlık bölge yarışması 11 Haziran 2017 Pazar günü saat 10.00’da İlimiz Merkez Kemaliye Camiinde  yapıldı.

Program İl Müftümüz Ercan AKSU hocamızın açılış konuşması ile başladı. Hocamızın yarışma kuralları ve puanlamalar hakkında yarışmacı ve katılımcılara bilgi vermesinin ardından yarışmaya geçildi.

Yarışmaya bölge illerini temsilen Ağrı-Davut ELDEM, Erzincan-Muhammet BUDAK, Kars-Bayram GÖZEL, Bayburt-Kemal DEMİR, Erzurum-Osman Nuri KOCAMAN, Ardahan-Müdehhir SİNAN ve Gümüşhane- Memet YILDIZ katıldı.

Yarışmada İl Müftümüz Ercan AKSU (Başkan), Gümüşhane Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Arş. Gör. Hüseyin Altıntaş (Üye), Şube Müdürümüz Bünyamin KAYA (Üye), Vaizimiz Enes ÖZKAN (Üye) jüri olarak görev aldı.

Yapılan değerlendirme neticesinde;

1. Muhammet BUDAK - Erzincan (Birinci)

2. Osman Nuri KOCAMAN - Erzurum (İkinci)

3. Kemal DEMİR - Bayburt (Üçüncü) olmuştur.

Yarışma sonunda dereceye giren görevlilere Müftülüğümüz tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.