24.04.2017

Cezaevinde Hafız Oldu

CEZAEVİNDE HAFIZ OLDU

Gümüşhane E Tipi Kaplı ve Açık Cezaevinde tutuklu bulunan Ekrem AKTÜRK yoğun çalışma, azim ve gayretiyle hafızlığını ikmal etmeyi başardı ve hafız oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğünce 18 Ocak 2017 Trabzon Müftülüğünde yapılan “Hafızlık Belge Sınavı”na girerek belge almaya hak kazandı.

20 Nisan 2017 Perşembe günü Müftülüğümüz tarafından Gümüşhane E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda kalan mahkûmlara yönelik gerçekleştirilen  “Kutlu Doğum Programı”nda İl Müftümüz Ercan AKSU tarafından ise kendisine “Hafızlık Belgesi” takdim edildi.

İl Müftümüz belge takdiminde yaptığı konuşmada hafızlığın değerine vurgu yaparak; peygamberimiz (s.a.v)’in “Hafızlar ümmetimin en değerlileridir” hadis-i şerifini aktardı.