23.04.2017

Cezaevinde Kutlu Doğum Programı

CEZAEVİNDE KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Cumhuriyet Başsavcılığı ile Müftülüğümüz işbirliği çerçevesinde Gümüşhane E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda kalan mahkûmlara “Kutlu Doğum Programı” düzenlendi.

Programa; Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcısı Bozan ÇEVİK,  İl Müftümüz Ercan AKSU,  İl Müftü Yardımcımız Hüseyin HACIFETTAHOĞLU, Şube Müdürümüz Bünyamin KAYA, cezaevi müdürü ve kurum personeli ile tutuklu ve hükümlüler katıldı.

Sinevizyon gösterimi ve ilahi dinletisinin de yer aldığı programda konuşan İl Müftümüz Ercan AKSU mahkûmlara ve katılımcılara “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” konulu konferans verdi. Ardındın İl Müftü Yardımcımız Hüseyin HACIFETTAHOĞLU’nun yaptığı dua ile program sona erdi.

Program sonunda cezaevinde hafızlığını ikmal eden ve hafızlık belgesi almaya hak kazanan bir mahkuma, hafızlık belgesini İl Müftümüz Ercan AKSU takdim etti. Akabinde tutuklu ve hükümlüler ile programa katılanlara Kutlu Doğum Haftası'nın sembolü olan gül ve kitap dağıtıldı.