18.01.2017

Ahmet Ziyauddin Yatılı Kız Kur’an Kursunda Yangın Söndürme Tatbikatı

Ahmet Ziyauddin Yatılı Kız Kur’an Kursunda 18/01/2016 Çarşamba günü “Yangında İlk Müdahale ve Yapılması Gerekenler” konusunda Gümüşhane Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından bilgilendirme ve yangın söndürme tatbikatı yapıldı.

Gümüşhane Belediyesi İtfaiye Müdürü Muzaffer PEZÜK’ün yangın konusundaki sunumunun ardından Kur’an kursunun bahçesinde yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirildi.

Programa İl Müftümüz Ercan AKSU, İl Müftü Yardımcımız Hüseyin HACIFETTAHOĞLU, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Bünyamin KAYA, Gümüşhane Belediyesi İtfaiye Müdürü Muzaffer PEZÜK ve İtfaiye Personeli, Ahmet Ziyauddin Yatılı Kız Kur’an Kursu Öğreticileri ve Öğrencileri katıldı.

Yangın söndürme tatbikatının ardından İl Müftümüz Ercan AKSU, Gümüşhane Belediyesi İtfaiye Müdürü Muzaffer PEZÜK ve İtfaiye personeline teşekkür etti.